Galant själ o kropp

Healing

Healing är en behandling som arbetar med dina energier för att skapa en balans och ro, för såväl själen som kroppen. 

Vi består alla av subtila energier som formar ett energifält, såväl runt om som inuti oss. Detta energifältet bär på alla dina känslor och tankar och samspelar genom dina relationer med omvärlden. Ditt energifält är också i ständig kontakt med din fysiska kropp och de båda påverkar varandra.

ANDLIG HEALING

Healing är en behandling där man lär sig att leva i överensstämmelse med den man är. Med hjälp av andlig livrådgivning och healing, kan det vara ett sätt, att lära känna sig själv från nuet inte vända tillbaka till dåtid. Att välja att leva medvetet kan ge stor kraft.

Inför stora beslut som påverkas av yttre förändringar, såsom byte av jobb eller av bostad, dödsfall eller sjukdom. Partnerbyte och vid olika konflikthanteringar kan livsrådgining och healing vara ett verktyg för dig.

Exempel på eventuella effekter är minskad stress, avslappning, ökad medvetenhet och kreativitet. Healing kan även ge smärtlindring och hjälp att frisläppa dina känslor. En behandling för  såväl kroppen som själen. 

Vid ett behov av en djupare reflektion är healing ett utmärkt verktyg.

60 min. Pris: 650 kr

Nyhet! Nu kan du köpa rabatterade 5- och 10-kort.

HUR GÅR HEALINGEN TILL?

Healing sker genom handpåläggning  liggandes bekvämt på en massagebänk i  lugn hemmiljö. Till skillnad från massage så behåller du alla dina kläder på under en healingbehandling. Under behandlingen anpassar vi tillsammans avslappningen via din andning som baserar sig på mindfulness där du får hjälp att försöka släppa dina tankar och fokusera på nuet och att vara i dig själv. 

HEALINGMASSAGE

Utöver klassisk healing-behandling erbjuder jag även en kombination av medicinsk massage och healing. 

Under healingmassagen kombineras energibehandling med muskelmassage och bindvävsmassage i en och samma behandling. Healingmassagen som är en väldigt lugn och omsorgsfull helkroppsmassage hjälper dig att sjunka in i en djup avslappning och inre stillhet. Behandlingen utförs under tystnad, så att du lättare blir medveten om känslor och förnimmelser i kroppen. 

ca 2 timmar (inkl. andlig livsrådgivning) Pris:  950 kr